پاسخ: [ATI] قیمت کارت های HD5850 افزایش می یابد
نقل قول:
اصلا بازار Gamer ها دست Nvidia هست و نتایج Benchmark همگی برعکس پابلیش شدند.
مقایستون هم جالبه ! یک هسته در مقابل دو هسته ! یک کارت 500 دلاری در مقابل یک کارت 400 دلاری !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگر شما میخواید بگید خرید GTX 295 به صرفه تر از HD5870 است، به نظر شخصیتون کسی کار نداره :wink:
ولی می تونید ببینید در سطح جهانی کارت های سری HD5800 چقدر فروش داشته و همین دلیل منطقیه واسه این که خرید کدوم کارت به نفع مشتری هست.
چطور اونوقت که 4870X2 اومده بود همه زرت و زرت بنچمارکهاشو با 280 میذاشتید و می گفتید ATI شاخ انویدیا رو شکست حالا تست 5870 و 295 خنده دار شد؟
این خنده دار نیست که اومدید جدید ترین تکنولوژی ATI و تحت DX 11 رو با سری 2008 انویدیا و DX 10 مقایسه می کنید؟
فروش جهانی هم معلومه باید بالا باشه همیشه وقتی یه چیز جدید میاد همه میریزن میخرن
منم قبول دارم انویدیا همیشه قیمتهاش بالاس...مشکل من این حرف شماس که میگید انویدیا شکست خورد و شکست رو هم قبول کرد و از این به بعد بازار گیم دست ATI هست:1~@$S (3):
تجربه نشون داده که افراد فن بوی حرف حق تو گوششون نمیره و گوششون از این حرف ها پره !
طی آخرین آمار فروش سری 5800 نتایج ثابت کرده که 5850 فروش خیلی زیادی در همین چند روز لانچ داشته و فعلا بهترین و پر فروش ترین کارت هست که بهترین P/P رو داره .
خوب حالا اصل تاپیک این بود ولی یکم سخت هست برو بچز فن بود ببینن ATi هم میتونه کارت بزنه و بفروشه و مخصوصا پر فروش هم بشه !!! و تازه شاخ بشه و قیمت هم ببره بالا !
نمیتونند واقعیت رو قبول کنند جاده خاکی میرن ! مشکلات فن بوی بودن چقدر زیاده :D
:1. (21):
بهتره سر این بحث جدال نکنید با اینکه تجربه ی تلخی از ati دارم و از amd و محصولاتش متنفرم اما این حرف دوستان که میگن بهترین کارت سری 5000 هست درسته و من واقعا شیفته ی این سری کارت شدم.
نمی خوام طرفداری شرکتی رو بکنم ولی به نظر من انویدیا داره سیاست به خرج میده و در حال اجرای پروژه ی سنگینی هست که میخواد یکباره دنیای کارت های گرافیکی رو دگرگون کنه که دیگه شرکتی مثل amd نتونه بین کاربران و گیمرها جایی داشته باشه که ابته نباید این رو نادیده گرفت که همیشه هر شرکتی کاربران علاقهمند به خودش رو داشته و خواهد داشت.
این افزایش قیمت در سایت های فروش آنلاین داره محسوس میشه
اکثر سایت های بروز حدود 20 دلار به قیمتاشون اضافه کردن
اصلا بحث من چیزه دیگه ای بود و هست
من اومدم گفتم بعد از تجربه مزخرم از HD4870 دیگه سمتش نمیرم این علی آقا اومد کلا ماهیت انویدیا رو برد زیر سوال حالا که همش شانتاژ می کنید
متاسفانه ما طرفدارای ATI میگیم نره طرفدارای Nvidia میگن بدوش.
به هر حال بهتره این بحث تموم شه اما این وسط چند مورد میمونه:
1 - حقیقت همیشه تلخه.
2 - فعلن سری 5000 میدون داره.
3 - باید تا اومدن نسل جدید Nvidia صبر کرد.
4 - این برتری های دو شرکت همیشه پایدار نیست. هر کدوم گهی پشت به زین و گهی زین به پشت.
نقل قول:
من اومدم گفتم بعد از تجربه مزخرم از HD4870 دیگه سمتش نمیرم
این تجربتو قبول دارم توی سری 4000 خداییش تنها کارت خوب فقط 4890 هست ! که خودم تست اش کردم واقعا کارت خیلی خوفی بود ......
ولی باید بدونی که اون چیزی که ATi توی سری قبل خورد رو دوباره نمیخوره ! دقت کن کولر 5870 و 5850 و 5770 همه مثل همند فقط کمی قدرتش کمتر و بیشترند چون توی سری قبل خیلی مشکل کولر داشت و .....
مشکل اورکلاک داشت که حل شده مشکل دما داشت حل شده مشکل ظاهر داشت حل شده مشکل قدرت داشت حل شده مشکل درایور داشت 80% حل شده مشکل ساپرت بازی داشت 90% حل شده مشکل برند داشت که دیگه مهم نیست برند اش چی باشه فقط رفرنس ! مشکل ولتاژ دادن دستی داشت که حل شد و همه برند ها ولتاژ رو میتونن تغییر بدن ! دیگه چی میخواید ؟!!!! در آخر قیمت هم که خیلی خوبه پس چرا ایراد میگیرید ؟!
و اگر خواستی تست 4890 رو برات میزارم که فقط باورت بشه من 4890 رو تست کردم خالی نیومدم !!!! :1. (21):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز من اصلا FanBoy شرکت AMD/ATi نیستم (نمونه اش اینه که 9600GT رو سیستمم هست ! ) ولی سری HD5000 فعلا حرف اول رو واسه خرید میزنند !
در مورد :
نقل قول:
چطور اونوقت که 4870X2 اومده بود همه زرت و زرت بنچمارکهاشو با 280 میذاشتید و می گفتید ATI شاخ انویدیا رو شکست حالا تست 5870 و 295 خنده دار شد؟
خب با توجه به قیمت اون حرف زده میشد ! الان قیمت های HD5870 رو با GTX295 مقایسه کن ! :great:
اگر هم اصرار داری نظر سنجی به تاپیک اضافه می کنم !
نقل قول:
اصلا بحث من چیزه دیگه ای بود و هست
ببخشید ؛ فکر کنم باید مجددا پست های قبلی خودتون رو چک کنید !
نقل قول:
به درک انقدر زیاد کنه که جونش در بیاد
منکه دیگه عمرا پول پای اون تیر نخته های قرمزش نمیدم :1~@$S (3):
لابد بحث شما سخنان غیر منطقی بود نه حرف حساب ... :1. (26):
نیازی نیست من صبر می کنم انویدیا تکلیف رو مشخص کنه اونوقت میام اینجا از مزایا و امکانات انویدیا نسبت به ATI براتون میگم:whistle:
البته مطمئنم اون موقع نمی تونم قیمت رو جزو مزایا بذارم:yes:
بهرحال هر که طاووس خواهد...:cool:
نقل قول:
نیازی نیست من صبر می کنم انویدیا تکلیف رو مشخص کنه اونوقت میام اینجا از مزایا و امکانات انویدیا نسبت به ATI براتون میگم:whistle:
البته مطمئنم اون موقع نمی تونم قیمت رو جزو مزایا بذارم:yes:
بهرحال هر که طاووس خواهد...:cool:
فکر خوبیه منتظر بمون و بشین سماغ بموک !
کسی که پول داره Nvidia بخره براش مهم نیست فعلا یک کارت 5870 تیر تخته قرمز بخره بعدا که تیر تخته سبز اومد بره از اونا بخره :lol:
حداقل 4 تا تست میزنه تجربش زیاد میشه و تفاوت رو کامل حس میکنه و .....